Post by distdenocompqua on Feb 7, 2022 20:17:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה נקודות רבות ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight アクション sqd
אני אוהב את המשחק אבל הוא צריך עוד דמויות כמו אולי Gohan העתידי, tieon, kid trunks ו-Goten אולי אפילו Ginyu
Mini Car Racing Game Legends 賽車遊戲 hmq
אני אוהב את המשחק אבל יש פרסומות בכל פעם שאני לוחץ על fight
השגתי את כול הדמויות
בכנות, אינסטינקט האולטרה של גוקו אינו מוערך מדי, גם מצב מרווה נארוטו. כמו כן, אם עדכון Ur הוסף עוד דמויות אנימה כמו Madara או שצריך להיות שלב נארוטו בדיוק כמו דרגון בול גם עם אנימות אחרות כי זה יהיה יותר הגיוני אם יש דמויות אנימה אחרות ובבקשה הוסף מצב Baryon.
ממש מודעה אחרי כל קרב ולפעמים לפני. ברור ש"מודעות משמשות לתמיכה במשחק" אבל זה המשחק היחיד שאי פעם שיחקתי בו יש מודעה כל 3 דקות.
זה משחק מטומטם מעצבן אני בוחר את הדמות האהובה עליי אני משתמש בכוח שלי הם פשוט מתחמקים ממנו בקלות אני לא יכול לחסום 3ven למה כשהם משתמשים בכוח שלהם אני לא יכול לחסום אה המשחק הזה לא להוריד
המשחק מהנה באופן מפתיע ואני אוהב את זה שהוא לא מקוון אבל צריך להיות לו מצב קרב חברים. לרוע המזל, המשחק הזה הוא RIP off. אני שונא להגיד את זה, אבל יש פרסומת אחרי כל מה שאתה עושה במשחק הזה ואתה יכול לבצע רכישות כדי לקבל מטבע במשחק אבל אין על מה להשתמש במטבע במשחק. כמו כן רכשתי את כל הדמויות ב-9.99, אבל לאנשים יש סרטוני מוד/תקלות כדי לקבל את הדמויות בחינם ב-youtube. המשחק הזה מת וגונב $
לאסיג דמויות לנצחבוסים
וואו טפשההההההה כל כך קל להשיג גיבור אפי אין מה לעשות. הרבה אתה פשוט תן לווילנים ואליטיים זעירים כדי להרוס או שכולם קלים אף אחד לא קשה בבקשה תן עוד רמות יפות יותר ועוד וילאנים וגיבורים גדולים יותר אם תעשה את זה תקבל עוד 5 כוכבים של לא פשוט תחיה עם ה-2 האלה
עשה זאת כאשר אתה נכנס למצב מרווה נארוטו אתה מקבל את זה ל-10 דקות ב-basic justu rasgan מטח וגימור הוא רוח בסגנון rasenshuriken ול-kcm2 הרגיל שלך justu סופר מיני tailed beast bomb and finisher הוא מערבולת tailed beast bomb kcm1 normal justu הוא planet rasangan ואז המסיים הוא פלנט רסנסשוריקן ועשה דמות חדשה קודם הוא הסאסקה האחרון והנארוטו האחרון שם
משחקיות מהנה אבל זה ממש משחק דרגון בול מזויף. לדוגמה, במקום "Goku" יש לך "Gomu".
מעט מדי פרסומות. מקווה שתוכל לתקן את זה כדי שיהיו יותר מודעות. אולי פרסומות בכל מיומנות שנוגעת. אנא תקן את זה.
יופי של משחק ממליץ מאוד
הסיבה שבגללה אני נותן לו 3 כוכבים היא כי: 1. המשחק מתחיל בצורה חלקה, אבל לאחר זמן מה של pvp, הוא מפגר ומקפיא את הטלפון שלי בצורה גרועה. 2. הייתי נותן לזה 5 כוכבים אם הייתי יכול להילחם באינטרנט עם החברים שלי. אנא הוסף מצב מרובה משתתפים שבו אתה יכול להזמין או לחפש לייק עבור החברים שלך ואז תוכל להילחם בהם. אנא!! ואני אדרג אותו אז 5 כוכבים! ! אה ועוד דבר, בבקשה תוסיפו את Saitama מאיש פאנץ' אחד!!
זה לא רע, אבל פרסומת בכל פעם שאתה מכה את האדם זה די מעצבן
בזבוז זמן במקרה הטוב. ניסיתי מחוץ לגבול ורציתי לראות מה קורה. אז המשחק הזה הוא מיידית מועך כפתורים. אין טעם להטעין ki כשאתה יכול פשוט לרוץ ולמעוך אגרוף ולעבור כל קרב בסדר גמור. שום מבצע לא מרגיש ייחודי. אין מוזיקה ברקע של קרבות (או שאולי לא שמעתי את זה על 3 הסאונדביטים של גוקו שהם קרעו ממשחק Budokai ישן). בִּיוֹשֶׁר? אני קצת כועס על עצמי על ההוצאות של 10 דולר על זה.
יש לי הצעה............. בבקשה הוסף כמה דמויות אנימה מאנימות שונות כי כבר יש לך דמויות של דרגון בול ונארוטו.......... בבקשה הוסף כמה דמויות אנימה ש יש סטטיסטיקות גבוהות יותר כמו התקפה/מאנה/hp/criticus כי יש כמה בוסים שהם כל כך OP......... וכן......מהלך ההתקפה המתמשך של היריב כי... הם יכולים להרוס הבלוק/המגן שלי והוא מסב לי כל כך הרבה נזק....... אנא תקן את הבעיה הזו.
המשחקים בסדר הלוואי והיה יותר מסתם בחירה אחת שאפשר לשחק בלוק פאנצ' בלוק אגרוף זה הכל שוב ושוב אבל בבקשה תמשיך לעבוד על המשחק
המשחק הזה מהנה בהתחלה, ואז זה נהיה ממש מעצבן כמו העובדה שהם עושים יותר נזק, כל הפרסומות שמגיעות לכם פחות מכוכב אחד
המשחק הזה הוא המשחק הכי טוב הכי טוב אבל אני עצוב כי אין פרסומות אני מנסה וואו אבל הוא אומר אין פרסומות אני רק רוצה סקין חדש בבקשה תקן את זה
אין לתאר במילים
מישחק קיף אבל נימעס מהר
משחק מהנה טוב אבל עמוס במודעות והנחיות למודעות, ואחריו העובדה שאחרי כל דקה פעולה שאתה עושה במשחק זה מזרז אותך וגורם לך לחכות כמה שניות לפני שתוכל להמשיך באופן קבוע, וזה מבאס כשאתה רק רוצה לשחק! ואז בכל זאת צצה מודעה? האם הזכרתי שההנחיות האלה ממוקמות בצורה אסטרטגית כדי להבטיח שאתה לוחץ עליהן בטעות... וכשאתה עושה בהכרח, המודעה לא תהיה בעלת X. העצה שלי ל-Dev היא להפסיק לשלוח הודעות דואר זבל ולאפשר לנו לשחק.
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל בעדכון הבא אתה יכול להוסיף שד ציידת ודמויות הגיבורים שלי באקדמיה המשחק הזה יהיה כיף וישיג יותר תשומת לב של שחקנים תודה
אתם עשיתם משחק פנטסטי שהוא מדהים אבל אני לא אוהב את העובדה שאני צריך לחייב את המאנה שלי כמעט בכל פעם לתקן את זה ואני אתן לכם את הכוכבים הנותרים שלך. משחק מדהים
שיניתי את הדעה שלי לגבי הדבר הזה האלוף הגיע לאפס בריאות והוא עדיין לא מת וחלק מהבוסים מוצפים מה דעתך להוסיף יכולות להשתמש במטבעות כמו איטיות, עצירת זמן, פיצוץ חאקאי אז בבקשה תעדכן את זה
משחק מהנה מאוד. אין לי בעיה עם הפרסומות כי הן בכלל לא מפריעות לחוויית המשחק. אני נותן לזה 4/5 כי למרות שזה מאוד מהנה, קל מאוד לנצח את האויבים. אני מבקש מהמפתחים בבקשה להעלות את הקושי ה"קיצוני" או להוסיף רמת קושי חדשה המספקת אתגר נוסף. תודה על העבודה שהשקעת במשחק עד כה, תמשיך כך.
משחק די טוב, אנימציות נחמדות, יכול להיות רק קצת פחות פרסומות וזה יהיה מושלם. גם להפוך את השלבים קצת יותר קשים.
למשחק הזה יש קצת עור לא הוגן סקין פרימיום יכול להכות 3 פעמים אבל אבני חן ומטבעות פגעו פעם אחת זה לא הוגן זה גורם לי לכעוס זה לא רק סקין אחד יש 1 או 2 עור זהה לזה והוא יכול לכבות את עצמו ואני מסיר את המשחק הזה זה מבזבז את הזמן שלי.
משחק נחמד מאוד של חיי ממש מהלב שלי אומר, רק תוסיף קצת דמויות חדשות, אגב, משחק מאוד נחמד ומעניין ומדהים
טוב מאוד
דרך נחמדה להרוג זמן. היה מדרג טוב יותר, אבל ה-pvp כרגע נורא. משולבת תגרה אינסופית על ידי הוספת תקיעות קי לפני שאתה שולח את היריב שלך לטוס נשבר, וכמעט בכל משחק, האויב שומר את החסימה שלו בשנייה שאני לוחץ על הכפתור. אני אפילו לא יכול להגיב מספיק מהר, ואת רוב המשחקים אני מפסיד בגלל שמשהו מטומטם כמו השילוב של תגרה אינפ או סתם לא מסוגל להגיב, אבל האויב מגיב תוך אלפית שנייה זה נראה כאילו
אהבתי את המשחק עד ששיחקתי מרובה משתתפים והיו הרבה דמויות ספאם וזה בעיה... אגב למשחק הזה יש יותר מדי פרסומות וזה מבאס כי בכל פעם שאני לוחץ על משהו צצה מודעה.
המשחק נהדר אבל יותר מדי פרסומות, לא הייתי ממליץ לשחק בו בכלל
👍👍👍יפה
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Actie zisw
זה משחק טוב ואני אוהב את קרבות 3 על 3 אבל זה יכול להיות כמו שחברים לקבוצה ישחקו גם עם חברי הצוות של היריבים ותוכן באם
אפליקציה ממש טובה היא ממש מעבירה את הזמן
אתה יודע למה אתה חייב לזייף את מצב ה-pvp באמצעות wifi. הם בוטים, המסקנה היא שהוא תמיד יודע מתי אתה משחרר את החסימה שלך תמיד לא משנה כמה זמן אתה מחזיק ו-1 אלפית שנייה אחר כך הם תוקפים.
המשחק מדהים. הצד החיסרון היחיד הוא שכשאתה מסיים את האדם שאתה נלחם בו הוא יורד ישר לקרקע אז דעתי תהיה כאשר אתה מסיים מישהו עם היכולת השנייה שלך או השלישית שלך אתה יכול להניע אותו לכל כיוון אליו אתה פונה. אם אתה דוחף אותם למעלה הוא נופל בחזרה למטה. אם אתה באמת עושה את זה אז תודה לך אבל בינתיים המשחק מדהים. גם שינוי אחד קטן, אם אתה יכול בבקשה לבדוק את האיות והדקדוק זה יהיה מדהים.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight پرتحرک zjki
אני אתן לו 3 כוכבים כי אני רוצה את התקלה חזרה bc שהיא ממש מגניבה אבל המפתח יתקן את זה בבקשה תחזיר את התקלה בבקשה למפתח וגם משחק טוב
משחק נהדר, הגרפיקה ממש טובה אבל יש סיבה שהפרסומות הן 30 שניות ודמויות רכישה בבקשה קחו פרסומות ותעשו את הדמויות קצת יקרות אם תעשו את זה תקבלו 5 כוכבים ואני ממש רוצה את זה רב משתתפים
ממליץ
הבעיה היחידה היא שדמויות נארוטו אינן מתקרבות לדמויות כדור הדרקון. ולמי כמוני שלא ראה דרגון בול אני מוצא את זה נעים לשחק עם דמויות נארוטו אבל הן כל כך חלשות בהשוואה לדמויות דרגון בול. אני רק רוצה שתגרום לדמויות כדור הדרקון להיות שווה לאלו של נארוטו. וגם עוד דמויות נארוטו כמו האשיראמה, מאדארה, איטאצ'י, מינאטו, כאב. וחכם הקרפדה הגדול ג'יראייה.
אני אוהב את המשחק הזה אבל הבעיה כאן היא שהשם של הגיבורים לא מאויתים כמו שצריך, ובכל פעם שאני רוצה לצפות בסרטון כדי להשיג גיבור חדש, הם תמיד אומרים שאין פרסומות אבל כשאני מנסה לצפות במודעה עבור מטבעות או יהלומים בחינם, מודעה מוכנה תמיד. אז אני לא יודע אם זו בעיה או לא. אבל אם כן, בבקשה תקן את זה ואז אני אתן למשחק/אפליקציה 5 כוכבים שלמים שמגיעים לו. כי למרות שזה עדיין משחק דרגון בול מגניב.
אני אוהב את המשחק הזה. זה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי. הוא מהיר, יש לו סיפור נהדר וקצר, קל לשחק, אין לו סטטיסטיקות תפריט ודמויות מסובכות, זה מושלם. אני נותן לזה 5 כוכבים.
אוהב את המשחק הזה אבל קצת מבאס איך הם גורמים לך לקנות דמויות מסוימות שאתה רוצה כמו אם אתה הולך לעשות את זה גם נותן את האפשרות להפוך אותו למשהו שאני יכול להרוויח בחינם במשחק אולי הרבה מטבעות או אבני חן אז זה יותר קל לקנות בכסף אבל אני רוצה שאתה מספיק מסור שאתה עדיין יכול להשיג האם לשחקנים לא תהיה גישה לכל הדמויות בחינם או בתשלום?