(Android/iOS) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon чит код бъг токени
Feb 7, 2022 20:27:14 GMT
Post by distdenocompqua on Feb 7, 2022 20:27:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг токени ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Лоша игра
Наистина ми харесва играта, но трябва да внимавате, когато става въпрос за използване на бустери. Трябва да го изключите, защото те не се изключват сами в края на нивото и ще продължат да ги прахосват безполезно.
Това е толкова хубаво 😊
толкова интересна игра
Това е хубава игра
Ако можех да му дам нула звезда, щях да му дам вместо една в началото всичко вървеше добре, само за да се събудя един ден, за да видя, че целият ми напредък е загубен, изпрати ме обратно в кафенето на бука, докато бях в indian star location .Най-лошата игра, която някога съм изтеглял
Много хубава игра, но когато достигнете някакво ниво, е твърде трудно 😒💔 за игра. Моля, кога ще бъде отключено местоположението 7, защото съм, отколкото с местоположението от 1 до 6, но не знам защо ... когато го напиша ... пише, че идва скоро, но докато не идва
Играта е добра
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Casual qbs
искам да пробвам това приложение
До много реклами .. досадно го премахна...
Много е бавен откакто го чака.....
Тази игра е много хубава, обичам я много, също така ме занимава и винаги когато играя, не се чувствам самотен, наистина я ценя
Обичам да готвя ястия и да мисля как да ускоря, за да завърша готвенето на храната.
Играта ми хареса в началото. Преди играх подобна игра, наречена paella story. Никога не съм имал всички тези ЗАДАЧИ, определени във времето. Аз съм възрастен гражданин и не мога да изпълнявам ЗАДАЧИ, определени във времето. Не се затруднявайте да поддържате клиентите доволни.
Уау 🥰🥰🥰🥰❤❤❤😘 наистина прекрасна игра ❤🥰❤😍🔥😍🔥🔥 наистина е страхотна, фантастична, страхотна, невероятна❤❤❤❤😘няма сериозни думи, които нямам да кажа🤐🤐 🔥 Такава прекрасна игра 👍👍😀😀 Препоръчвам на всички да я изтеглят 👍👍може да се изтегли 😀👍 наистина добра работа, свършена от целия екип 👍👍👍😀😀❤❤❤ хареса ми. Благодаря ви за такава невероятна игра ❤❤👍👍😀😀.
Anger of stick 5 : zombie 액션 tpi
Тази игра е забавна! Не твърде трудно, но не и твърде лесно. Кога можем да очакваме друго ниво?
Заседнал съм, защото нямам диаманти за закупуване (×2) на нещото, което умножава парите, така че съм заседнал
Наистина се насладих на тази игра, докато не минах половината от местоположението 4, когато играта се върна към началото. Ако този бъг се отстрани, играта ще има 5 звезди.
Добра игра
Най-добрата игра за готвене, която съм играл досега, продължавай в същия дух.
Обичах тази игра досега. Моят седми ресторант само казва, че идва скоро. 2-ри ден вече. Кога идва скоро?
АКТУАЛИЗИРАНО
Скучна игра
Ок
Забавно
Приложението е много яко, забавно и интересно.
Nyc enjoyin game gr8 tym pass, но чакам за нови местоположения, минаха 4 седмици, откакто чаках за ново местоположение, сега ще трябва да го изтриете. Наслаждавах се на играта, но сега не мога да я играя срам за разработчиците, че не могат да правят нови нива
Много хубаво, честотата на рекламите е точно
Обичам го 👌👌👌👌
Направете игрите по-интересни n лесно можете да печелите диаманти n монетите могат да вкарат повече монети за следващите кръгове...
Обичам това, но имам малък проблем, американското ниво на улицата отказва да се отвори, нямам достъп до него и имам да играя на други нива, но това отказва да се отвори помогнете ми
Приказно
Много добра игра
Започнете добре, но аз съм играл подобни игри преди, колкото повече играете, толкова по-невъзможно става да получите повече пари за надграждане, така че просто сте заседнали, така че ще търся нещо друго, което не е толкова невъзможно да спечеля и напред в , успех с играта ♦️
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 休閒 nggo
ахдже