Post by distdenocompqua on Feb 7, 2022 20:33:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגדילים מפתחות ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
אני מאוד אוהבת את המשחק
בסדר משחק, אוקיי הנחת יסוד, לא הושקע הרבה מאמץ להפוך את המשחק למהנה עבור השחקנים והסיבה שהסרתי: יותר מדי פרסומות מטורפות, זה יעביר אותי לדף ההורדה של המשחק במודעה מבלי שלחצתי על דבר או את ההרשאה שניתנה לי. בבקשה תיפטר מזה, הפנית אותי בכוח לדפים שלא הייתי רוצה להיכנס אליהם, ללא הסכמתי.
לא שיחקתי הרבה לפני שנאלצתי להסיר את ההתקנה מסיבות אחרות אבל המשחק היה חלק ומהנה בזמן הקצר ששיחקתי אז נתתי לו 4 כוכבים.
מַחרִיד! (SRY 4 MY LANGUAGE) אבל במשחק הזה עדיין יש טונות של באגים, עד כדי כך שאני אפילו לא יכול לעבור רמה אחת! מאוד מחמיר!!
אני ממש לא אהבתי את המשחק הזה וגם כל הזמן אני נופלת 😭😡
אני אוהב את המשחק הזה אבל ברצינות פרסומות לא אני משחק במשחק הזה אתה צריך להתחבר לנתונים שלך אז הפרסומות לא יגיעו זה נותן ממודעות גוגל
זין
ء @ ذ ذ@@ ؤ $ - @@ ذ
המשחק הזה קשה מאוד ופרסומות רבות
משחק טוב, אבל יותר מדי תוספות מטרידות, נאלצתי למחוק אותו אחרי כמה ימים.
הגרפיקה בסדר, אבל למשחק אין אתגר אמיתי. זה נוחת אוטומטית בתחתית, מה שהופך את זה ממש קל. אין הרבה מודעות, הרבה התאמה אישית ורמות. בסך הכל משחק הגון.
Bottle Flip 3D Pro příležitostné hráče zxnt
Bottle Flip 3D Santai hqu
זה משחק די טוב אני אוהב שהרקע הוא מגניב כי מזהה כמו קצת גוון לו כמו כנראה רמת חוף היא דה-לייט יש רמת חוף יותר אתה יכול כנראה להוסיף כמה רמות חוף אם יש לך אחת תתעלם מההערה הזו המשך לשלב הבא כי הוא מגניב אז כנראה שהמשחק הזה יהיה יותר מ-5 כוכבים אז לא דרג אותו 5 הוא טוב היה לי אותו אבל לא ידעתי כל כך גרוע להוסיף 5 מושלם תודה על העזרה זה משחק ממש טוב :] יא אז בכל מקרה ביי
יותר מדי פרסומות יותר מדי תקלות כשאני לוחץ לא תודה כשהוא שואל אם אני רוצה לראות מודעה כדי להמשיך זה לא מאפשר פרסומות שמציגות לי מודעה בכל מקרה מה שמעצבן אותי תיזהר לשחק את זה
המשחק מבאס בכנות. זה משחק בסדר... אני מניח, אבל הפרסומות איומות בכל פעם שאתה מפסיד אתה צריך לראות מודעה של 30 שניות או יותר. זה נורא.
השתמשתי במשחק הזה ב-Redmi 3s הנייד שלי נתקע ולא עבד קניתי את Infinix smart 4 pro שעלה -/15000. אז הורדתי את המשחק יש לי תקלות בנייד. משחק גרוע מאוד.
זה משחק נהדר, אבל כמה בעיות. אני לא אומר שזה משחק גרוע, אבל הוא בהחלט זקוק לעדכונים. המשחק מפגר ל-Much וההוספות באמת יכולות לעצבן אותי לפעמים. כמה עדכונים שאתה יכול לעשות זה כמו דלג על הוסף דבר ועוד כיף כמו מירוץ שחקנים, ללא השהייה, ללא הוספות. זה יהיה בסדר גמור. אז תודה לך .
אני שונא את המשחק הזה כי בכל פעם שאני כמעט נכשל בנפילה על הקרקע, אני הופך את הבקבוק שלי במהירות פעם ופעמיים ונחשו מה, נופל לקרקע!!! לפחות תקל בבקשה 😡
משחק שנותן פרסומות רבות מעצבן מאוד. זה משחק כזה. מקווה שהביקורת שלי מועילה.😊
האפליקציה נהדרת אבל הרבה יותר מדי פרסומות, בכל פעם שהצגת מודעה צצה ואז לוקחת את שלי לאפליקציה כדי לגרום לי להוריד אותה, אני רק רוצה לשחק במשחק לא לראות שתי פרסומות ארוכות בכל פעם שאני מפסידה. אף אחד לא רוצה לבזבז את הזמן שלו בצפייה בפרסומות. אני חושב למחוק את האפליקציה הזו👎👎😑🙄
ואווו מהמם
זה בסדר... אתה מעביר בקבוק לקו השער. עם זאת, יותר מדי מודעות, אתה נכשל פעמיים ויש מודעה אחת או שתיים מיד לאחר מכן.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה ו. באייפד השני שלי יש לי את המשחק הזה כבר שנה וחצי, יש הרבה תוספות אבל זה משחק די טוב רק בבקשה הפוך אותו לפחות מוסיף אבל חוץ מזה זה משחק די טוב.
מושלם ומעביר את הזמן ממש מהר אבל לפעמים זה מעצבן כשאני לוחצת וזה לא נלחץ
לא ידעתי מה קרה אבל אני תקוע ברמה 300 למרות שאני מסיים את זה תמיד בחזרה ברמה 300 אבל אני יכול לקבל את המטבעות אז המטבעות נערמים אבל הרמה לא עוברת לרמה 301. מקווה שתוכל לתקן את זה בְּעָיָה. תודה.
אהבתי את המשחק הזה ואחרי שהייתי ברמה 28, סיימתי אותו 3 פעמים ובכל פעם שהגיעה מודעה גרמה לי להפעיל מחדש את כל הרמה
אני אוהב להפוך את הבקבוקים בכל שלושת המימדים, חבל שהמשחק הזה מכיל רק שני מימדים שבהם אפשר להפוך את הבקבוקים. בלי קשר, נהניתי מהזמן שביליתי בהפיכת בקבוקים עם המשחק הזה יותר ממה שאני מרגיש שהוא בריא לאדם רגיל.
אני שונא את המשחק הזה כי בכל פעם שאני מתחיל את המשחק הוא משתחרר אם וכאשר אני מנסה לצאת החוצה ובפנים הוא פשוט קופץ אני מנסה שוב וזה עושה את אותו הדבר אני ממליץ לא להתקין את המשחק או שזה יקרה אז פשוט אל תתקין את המשחק.
Mini Block Craft Rekreacyjne hmk
משחק סבבה, טוב כדי להעביר את הזמן
משחק נהדר!
)) _ ולחץ צץ
כיף וקליל אני עדיין מאוד אוהב את המשחק ויש לו שם טוב בקבוק היפוך 3D שם סופר טוב ובקושי יש לו פרסומות בשבילי. אוהב את המשחק שים את זה 5 כוכבים.😁
משעמם אחרי קצת זמן
WAAAAAAAAAAY למודעות רבות. כל 2 רמות שאני משלים או בכל פעם שאני מבלבל ישנה מודעה על אהבה ניקי, (שאני שונאת) מרגית, ג'לי משמרת, או עניין של קו ריקוד.. הבא הוא התסכול. חבר שלי הראה לי את זה בבית הספר וחשבתי שזה מגניב וקל עד אז כשקיבלתי את זה.. פוני קדוש אוכל מאקרוני. זה היה מאתגר אבל מאתגר מדי.
אי אפשר לעדכן את המשחק