Post by distdenocompqua on Feb 7, 2022 20:43:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Race.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Race.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda ģeneratora resurss ▞▞▞
▞▞▞ Race.io 2022 version ▞▞▞
Šī ir mana mīļākā spēle, tā neizraisa atkarību, kas ir laba lieta. Es spēlēju šo daudz laika un vēlos lūgt dažus atjauninājumus, paldies.
spēle ir jautra laika slepkava, taču, iegādājoties labāko automašīnu, nav daudz ko gaidīt.
Šī lietotne ir tik sliktākā, ka jūs būsiet pirmajā vietā, ne tikai šī ir laika tērēšanas spēle. Es nesaku, ka tā nav laba, bet tā dod ļoti maz naudas, pat mēs esam pirmajā vietā..... Laiks iet... .. ,😕😑😑😑😑😑😕😕😕😕😕😶😶😶
Laba viegla spēle, bet veids, kā daudz papildinājumu. Es varētu sagaidīt 1 pievienošanu ik pēc 3 maksimuma kārtām, bet 1 pievienošana katrā kārtā. Ja šīs summas būtu mazākas, tai būtu vairāk zvaigžņu.
Šī spēle ir patiešām forša, bet viss, ko jūs darāt, ir brauciet sacīkstēs un iegūstiet labākas automašīnas, un nav īstu cilvēku, ir tikai AI, un AI ir patiešām slikts, un tas padara šo spēli patiešām garlaicīgu, jo AI ir ļoti slikts un tas padara spēli garlaicīgu.
dota ir jautri dažas minūtes, bet jūs kļūsiet aizkaitināts nevis zaudējot spēli, bet saņemot reklāmas un videoklipus pēc katras dīvainas spēles.......Šīs spēles lejupielāde tiek aizvērta 1 gb, tikai rādot reklāmas..... ....
Spēle ir ļoti jautra, bet stulbākais ir tas, ka jūs nevarat iegūt vairāk naudas, tā beidzas ar dienas limitu. Tik stulbi!
KRĀPNIECĪBA! Jautri, ja jums nav nekas pretī pārāk daudzām reklāmām. Nepērciet iespēju bez reklāmām, tā ir krāpniecība. Jūs maksājat, un jūs joprojām saņemat reklāmas. Nav klientu atbalsta. Es viņiem sūtīju e-pastu nedēļu bez atbildes. Pircējs uzmanies! Es vēlos saņemt jebkāda veida atbildi. Atdodiet man manus 2,99 USD!
Iys nav slikts, bet tas, ka ir tik daudz sludinājumu un visdārgākā automašīna, ko sauc par lightspeed maksā 2000 dolāru jeb auto, es šobrīd lietoju Goldy, lai gan tas ir 3
Spēle nav godīga, tā sāk pieskarties nejauši. Es nevaru to kontrolēt.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash سیمولیشن igzw
Jūs būtībā nozagāt braucēja spēles mehāniku, padarījāt vadību sliktāku un padarījāt neiespējamu zaudēt sacīkstes. kopumā diezgan slikta spēle
Būtu jauki, ja pirkumu atjaunošanas poga patiešām darbotos
Race.io Perlumbaan fab
Race.io Balapan gin
Laba parks ilgi krāt naudu jaunam mocim
Es nezinu, kā jums, bet es domāju, ka būtu daudz patīkamāk, ja katru reizi, kad es pabeigšu, nebūtu reklāmas. Izņemot to labo spēli. Un nē, es nenoklikšķināju uz pogas Saņemt 2x atlīdzību.
laba spēle. taču ir jānovērš sacīkšu vidū uznirstošo sludinājumu problēma. vienkārši zaudē trofejas par velti. tik kaitinoši😡 arī spēle brīžiem kļūst super klibīga. bloķējas, lai jūs nevarētu izkļūt no vidēja gaisa griešanās. tikko crash crash kicked par sludinājumu. kad tas notiek bieži, tas tiek izslēgts
Omg Beats Solo sacenšoties ar viņu Es varētu to izdarīt, bet man ir daudz spēļu, kad tas kļūst par Devinu, es nevaru spēlēt, jo tas turpina darboties, kad es spēlēju Tf
atskaņo daudz reklāmu, pat ja nevēlaties dubultot savu peļņu... mh, jautri laika tērēšanai, izmantojot interneta savienojumu.
ļoti jautri un aizraujoši, tam ir arī labs izskats, un vadības ierīces ir ļoti viegli lietojamas.
nevar pat spēlēt, vienmēr saka, ka nav interneta savienojuma, bet tas ir 4 g pilni stieņi, un tam vajadzētu būt labi, es gaidīju nedēļu, kad tiks paziņots, ka sākas sacīkstes vai kaut kas tamlīdzīgs, es to saņēmu pagājušajā nedēļā, un, ja tas netiek novērsts, tad es atinstalēšu 1star, jo pagājušo nedēļu pat nevarēju spēlēt!
Spēle ir pārāk viegla. Esmu diezgan pārliecināts, ka "spēlētāji" ir roboti. Lai zaudētu, jāzaudē apzināti. Man ir labi ar botiem, bet padariet spēli grūtāku. Lielākajai daļai "spēlētāju" ir ātrākas mašīnas nekā man, un es joprojām uzvaru. PADERI SPĒLI GRŪTĀKU, UN ES TO VĒRTĒŠU AUGSTĀK. ES ATINSTALĒŠU ŠO SPĒLI. Kāda manas krātuves izšķērdēšana.
Šis ir īsts pārskats, šī spēle ir patiešām jautra, tomēr jums ir jāiemācās no tās izprast. Es vēlos, lai jaunu automašīnu izmaksas būtu nedaudz mazākas
Šī ir lieliska spēle laika pavadīšanai lidostā, pēcpusdienas izgāztuvē vai atpūtai pie kamīna, kad ārā snieg. Ātri pagājis, viegli un jautri!
Šis bija patiešām labs, bet es zinu noslēpumu, kad redzat reklāmu, vienkārši nospiediet "patīk" bumbiņu uz sava tālruņa vai cita, kas jums ir, un pagrieziet spēli vēlreiz, bet ne ar bailēm, ka reklāma nepazudīs
Reklāmas turpina parādīties manā tālrunī, tās turpina to restartēt un iegūt 20 punktus, es to ienīstu👿👿👿👿😭👎👎👎👎👎👎
Šī spēle ir pārsteidzoša, man patīk, ka jūs varat iegādāties dažādas automašīnas, kas ir ātrākas, un katrās sacīkstēs, kuras uzvarat vai zaudējat, jūs joprojām saņemat monētas, lai iegādātos dažādas automašīnas, jūs varat arī atvērt bezmaksas lādi, kurā ir monētas, tāpēc, lūdzu, lejupielādējiet šo spēli, ja lasāt šo paldies. tu
Šī spēle ir ļoti jautra, bet es domāju, ka ir daudz citu papildinājumu, izņemot to, ka tā ir labi
Šī spēle bija lieliska, taču tās ir problēmas, kas ir reklāmas un bez rakstura, un tāpat kā spēle ir ļoti laba.
Lasiet atjauninājumu zemāk! Adds.Race.io 30 sekunžu pievienošana pēc katras sacīkstes. pavadiet vairāk laika, skatoties papildinājumus, nevis spēlējot. Es saprastu pievienošanu pēc katrām pāris sacīkstēm, bet 30 sekunžu pievienošana pēc KATRAM VIENMĒRĀM sacensībām ir diezgan smieklīga. Atjaunināt Es nolēmu maksāt 2,99, lai noņemtu pielikumus "Nav pievienotu" tas ir meli. Tas tikai samazināja papildinājumus, nevis tos noņēma. Ir grūti uzticēties uzņēmumam, kas izmanto viltus reklāmu. Nosūtīja e-pastu, cerot uz naudas atmaksu. SMIEKLI!!!
Race.io Състезателни bql
pārāk daudz reklāmu šajā spēlē, pēc katra līmeņa jūs saņemsiet reklāmas 20 t0 30 sekundes. tagad tas ir kaitinoši..
Es izmēģināju šo spēli pirms kāda laika, un man tā ļoti patika, tāpēc es to saņēmu vēlreiz, bet šoreiz, kad es mēģināju atvērt lietotni, tā vienkārši neatvērās, un man ir tikai 3 zvaigznes, jo es to izmēģināju iepriekš, un tas bija jautri, tāpēc izstrādātāji, lūdzu, izlabojiet. šī problēma
Nopirka IAP bez reklāmām..... Joprojām saņemu sludinājumus
Tā nav slikta spēle. Tajā ir tikai dažas muļķīgas lietas. Kādu iemeslu dēļ, uzkāpjot uz priekšējā riteņa un mēģinot braukt, tas liks jums braukt atpakaļ. Reizēm, kad es sitīšu ātruma palielināšanas bultiņas, tā vienkārši pacels automašīnu un ietriecās nākamajā rampā, pat ja mana automašīna ir pilnīgi plakana. Tad ir reizes, kad jūs sacenšoties ar automašīnām, kas ir lēnākas un ātrākas nekā jūsu, bet automašīnas, kas ir lēnākas par jūsu, būs ātrākas un automašīnas, kas ir ātrākas par jūsu, būs lēnākas. Pat sākotnējā startā.
Dziesmas atkārtojas. Un reklāmu ir pārāk daudz. Vai varat, lūdzu, mainīt to uz pievienot ik pēc 5 sacīkstēm. Es arī ceru, ka braucēji, ar kuriem es braucu, nav roboti.
lūdzu, pievienojiet vairāk līmeņu. tas būtu tik vienkārši. pēc maksimālā ranga iegūšanas un bez izaicinājuma sasniegšanas, bet lēna sasmalcināšana līdz bezgalībai, tai ir nepieciešams nokavēts mērķis vai daudz jaunu karšu.
sliktāka spēle ir pārāk daudz papildinājumu, un spēles veids ir pārāk īss, bet galvenā problēma ir pievienošana, pārbaudiet to
5 zvaigznes visās jomās, lol. Daudz labāk nekā papīrs i.o. man tas patīk! Tomēr viens jautājums... Vai jūs, lūdzu, varētu turpināt atskaņot manu mūziku caur reklāmām? Traucē vismaz manai plūsmai.
Tā ir laba spēle, varbūt nedaudz vienkāršota. Un iestatījumu izvēlne ir nedaudz jāpaplašina, piemēram, viena poga mūzikai un viena skaņām.
Race.io Αγώνες hqfl
Man tik ļoti patīk šī spēle, pat spēlēju tik daudz, ka varu spēlēt šo spēli līdz brīdim, kad esmu miris, bet atvainojiet, nē, nē
Es tikai pieminēšu faktu, ka daudzi "citi spēlētāji" patiesībā ir robotprogrammatūras, un jums faktiski nav nepieciešams WiFi, lai spēlētu, WiFi kalpo tikai reklāmu rādīšanai un nekam citam. Es kādreiz spēlēju šo spēli daudz, bet tas bija pirms kāda laika, un manas rindas tika atiestatītas, tāpēc šaubīšos un pieņemu, ka tas ir paredzēts tikai zemākiem rangiem, jo nav grūti izveidot rangu un spēle nepiesaista daudz jaunu spēlētāju. Vienkārši ziniet, ka jums nav nepieciešams WiFi, lai spēlētu.
Spēle ir laba gadījuma spēle, es novērtēju vienkāršu spēli un to, ka jūs varat spēlēt portretā tikai ar vienu pirkstu. Lielā problēma ir reklāmas, patiesībā posma beigās jūs tiekat piespiests noklikšķināt uz pogas, kas aizved jūs uz reklāmām, nezinot. Kad jūs to apgūstat, nākamajā posmā jūs uz tās nenoklikšķināt, un spēle jebkurā gadījumā parāda jums reklāmu bez atlīdzības. Piekrītu monetizācijai ar reklāmām, nav nekādu problēmu, bet tam ir labāki dizaini. Tādā veidā tas ir tikai apgrūtinoši.
Es samaksāju 3 dolārus, lai noņemtu reklāmas, un joprojām man ir jāskatās reklāmas
Spēles laiks ir tāds pats kā reklāmas laiks
Jautra spēle, taču kaitinošas prasība man novērtēt, vienkārši ielieciet vienu zvaigznīti, jo tā varētu vairs neprasīt likmi.
Es mainu savu atsauksmi no trim uz vienu zvaigzni, jo tas viss būtībā notika šādi. Es: sūdzas, ka ir pārāk daudz reklāmu, taču tās vismaz ir izlaižamas. Spēle: ievieto vairāk reklāmu un padara tās neizlaižamas. Es tagad izdzēšu šo spēli. Netērējiet savu laiku šim.
Es lieku tikai divas zvaigznes, jo spēle izmanto internetu, lai darbotos un kad man ir interneta pieslēgums, tad saka, ka nē, un kad es eju uz citu spēli, internets darbosies, tāpēc varbūt spēle nav tik laba, bet tā ir nedaudz laba
Diezgan asiņaina ATKARĪBA!! Vispār laba spēle ar labu vienmērīgu skriešanas ātrumu, jebkurā gadījumā pēc katrām sacensībām tiek pievienots 5 sek, bet tas nav slikti, jo jūs varat no tā izkļūt
Tas ir ļoti intresting.It ir daudz specifisku triku.Kad es spēlēju, es uzvarēju katru reizi, kad spēle........Lieliski..............Bet man ir arī sūdzība. ..... tas ir, ka līmeņi ir ļoti viegli...... lūdzu, apgrūtiniet tos